Menu Sluiten

Olmen startviering

Graag nodigen wij het bestuur en alle leden van de verenigingen van Olmen en Stotert uit op een gezamenlijke startviering. We willen zo uiting geven aan onze onderlinge verbondenheid. We vinden het belangrijk dat we elkaar blijven kennen en waar mogelijk kunnen samen werken. Op deze manier hopen we ons steentje bij te dragen aan een hartelijk samenleven in Olmen en Stotert.

De startviering zal een woord- en communiedienst zijn waarvan we hopen dat zoveel mogelijk mensen er zich kunnen thuis voelen. Daarom zouden we het op prijs stellen indien er mensen uit jouw vereniging mee inhoud en vorm zouden willen geven aan dit startmoment. We houden een eerste voorbereidende vergadering op de pastorij van Olmen op woensdagavond 7 september om 20u. Graag een seintje wie komt meewerken.

Mogen wij jullie vragen jullie leden aan te sporen om zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn op deze gezamenlijke start van het nieuwe werkjaar? Willen jullie de vlag van jullie vereniging meebrengen om die vooraan in de kerk in een houder te plaatsen?

Na de viering is er een receptie en biedt de Parochieploeg u graag een drankje aan in de kerk. Dan kunnen de verschillende verengingen met elkaar in gesprek gaan en van gedachten wisselen.

 

Dankbaar voor jullie vrijwillige inzet, kijken we uit naar een fijne samenwerking.

Hartelijke groet.
Plaatselijke Kerngroep parochie Olmen
Maritta, Gerd, Griet, Andrea ,Thieu ,Pieter-Jan en Willy.

Contactpersoon:
Willy Van Broekhoven
Tel: 011 40 22 18  –  GSM: 0472 43 41 10
willyvanbroekhoven@skynet.be

Datum

08 okt 2022
Expired!

Tijd

18:30

Locatie

Kerk Olmen
Markt, 2491 Balen-Olmen
Categorie

Georganiseerd door

Sint-Willibrordus Olmen
Geen evenementen gevonden!