Menu Sluiten

Vormsel met wHAjo

Onze vormselwerking wordt hervormd.

Op deze pagina willen we u zo goed mogelijk informeren en op de hoogte houden van het nieuwe concept en programma.

Vernieuwing en verandering brengen altijd veel vragen met zich mee. Toch willen we je vragen om geduld te hebben. We zitten volop in een proces en zullen op tijd en stond communiceren via deze pagina. De reden waarom je nog niet alle informatie hier ziet, is omdat we er zelf nog volop over aan het nadenken zijn.

20-9-2022 | wHAjo voor twaalfjarigen

Voor de twaalfjarigen in 2024 trekken we helemaal de kaart van wHAjo! In september 2023 worden ze uitgenodigd om kennis te maken met onze werking jongerenpastoraal. Het nieuwe wHAjo-jaar gaat van start in december 2023 met de ontvangst van het Vredeslicht van Betlehem en loopt tot de zomer van 2024. In september 2024 start voor deze jongeren het tweede jaar wHAjo. Jongeren die lid zijn van wHAjo kunnen zich bij de start van het tweede jaar laten vormen.

In 2024 voorzien we vier vormselvieringen op zaterdag 26 oktober.
De vieringen zullen plaatshebben om 9.30 -11.30 – 13.30 en 15.30 uur.

Momenteel zijn alle vrijwilligers en pastores die betrokken zijn bij zowel de vormselvieringen als wHAjo ijverig aan de slag om deze nieuwe werking voor te bereiden. Zodra er meer duidelijkheid is hoe wHAjo er vanaf september 2023 zal uitzien, zullen we dit vanzelfsprekend bekend maken.
Na het infomoment in september 2023 zullen de inschrijvingen voor wHAjo starten en wordt het ook duidelijk voor welke vormselviering de jongeren gekozen hebben.