30
nov
2019

30 nov 2019

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor vormelingen (5e en 6e leerjaar, zowel catechesegroepen uit parochies als samen met hun gezin) hebben we een aangepast aanbod wat de getuigenissen betreft.

Catechesegroepen schrijven – zoals iedereen – via de website in: jullie bestellen voor elke vormeling een ticket in de categorie 5e-6e leerjaar. (Vergeet ook niet voor de begeleiders van jullie groep tickets te bestellen.) Deze tickets komen als een pdf-bestand in jullie mailbox terecht, zodat jullie elke vormeling een e-ticket kunnen meegeven, waarmee ze hun toegangsbandje en fakkel kunnen afhalen. Als je nog extra informatie nodig hebt, kan je bij ons terecht via het mailadres: vuurwerkt.zuiderkempen@gmail.com

Vormelingen die met hun gezin komen schrijven samen met dit gezin in. Afhankelijk van de grootte van het gezin, kan het voordeliger uitkomen om een gezinsticket te kopen aan €35. Op de avond zelf sluit je dan aan bij de vormelingengroep voor de getuigenissen. Vanaf de viering ben je weer bij je gezin.

Ja hoor! Er zullen broodjes, water (voor de viering) en zelfs soep (bij het slotmoment) verkrijgbaar zijn op vertoon van je deelnemersbandje.

Moet je glutenvrij eten of heb je andere voedselallergieën? Dan vragen we je om zelf aangepast eten mee te brengen, zodat je zorgeloos kunt genieten.

Na de getuigenissen komen we allemaal samen op het Sint-Pietersplein, waar grote vlaggen jullie kunnen helpen om je gezin weer bij elkaar te brengen. Op jullie e-ticket staat welke kleur vlag voor jullie bestemd is. Zo kan je vooraf goed met elkaar afspreken.

Zo’n groot evenement wordt natuurlijk goed begeleid: Rode Kruis Vlaanderen, de Brandweer en de lokale politie zullen ons helpen om alles veilig in goede banen te leiden. We vragen aan alle deelnemers om een fluohesje te dragen tijdens de fakkeltocht. Vergeet dat dus niet mee te brengen.

Ja hoor: als je een ticket koopt, heb je toegang tot het hele evenement, maar kan je ook aankomen of vertrekken wanneer het voor jou past. Zelfs als je enkel het optreden van Feel God wil meemaken, ben je van harte welkom: bestel je ticket via deze website en je bent er bij.

Als je enkel aan de viering in de Sint Pieter en Pauwelkerk deelneemt om 18.00 uur, heb je zelfs geen ticket nodig en mag je gratis mee komen bidden en vieren.

Parking De Nete (Rivierstraat en Den Uyt) is ideaal gelegen en biedt ruimte genoeg voor iedereen. Je parkeert er ook gratis.

(Meer info: https://toerisme.gemeentemol.be/aanbod/760/parking-de-nete-den-uyt-and-rivierstraat)

Vanzelfsprekend bevelen we ook het openbaar vervoer of de fiets aan, als dat binnen je mogelijkheden ligt.

Wat jammer dat je er toch niet bij kan zijn. Omdat we onze bestellingen heel ruim op voorhand moeten doen, kunnen we tot 1 november verkochte tickets weer terugbetalen. Na 1 november is dat voor ons niet meer mogelijk. Maar zo steun je in elk geval Welzijnszorg vzw, en dus ook de strijd tegen armoede in onze samenleving.

De getuigenissen per leeftijdsgroep zijn in verschillende leslokalen waar voldoende stoelen staan. Vandaar is het slechts enkele tientallen meters tot aan de Sint-Pieter en Pauwelkerk waar je tijdens de viering ook kan zitten. De fakkeltocht is een wandeling van een tweetal kilometers en het optreden van Feel God is in open lucht met een staand publiek.

Vragen? Mail naar: vuurwerkt.zuiderkempen@gmail.com

© 2019 Vuur Werkt. Webdesign door Sandra Cools,