Menu Sluiten

Dekenale conferentie: Handelingen

Opgelet: vooraf inschrijven!

‘Neem en lees’ is de opdracht van het eerste jaar van het driejarig pastoraal thema. Wellicht las je al, alleen of in groep, dit Bijbelboek vol verhalen over het begin van de vroege kerk?

Tijdens de dekenale conferenties duiken we onder leiding van Myriam Smits en Bart Willemen nog dieper in de teksten.  Ze schetsen de algemene lijn van Handelingen. Tevens  lichten zij het aanbod rond Handelingen in het verdere werkjaar toe. Myriam Smits is docent bijbel aan HIGWA en aan de priester- en diakenopleiding Bovendonk. Bart Willemen is stafmedewerker catechese. De conferentie is bedoeld voor team-en werkgroepleden van de pastorale eenheid, mensen van plaatselijke kerngroepen, gemandateerden, catechisten, lectoren, leesgroepbegeleiders en iedereen met interesse in het driejarig pastoraal thema.

De conferentie heeft plaats in de kerk van Geel-Elsum aan de Dr. Peetersstraat 88, op maandag 3 februari 2020. Het onthaal is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur start de conferentie. Het einde is voorzien om 22 uur. Je kan tot 7 dagen vooraf inschrijven bij steven.deschamphelaere@bisdomantwerpen.be of tel:  0 475 54 44 25. Deelname aan de conferentie is gratis.

Datum

03 feb 2020
Expired!

Tijd

19:00 - 22:00

Kosten

Gratis

Georganiseerd door

Bisdom Antwerpen
Geen evenementen gevonden!

Geef een reactie